Cookie- og privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik

Når du besøger rokketanden.dk indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold på websitet.

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning på:  http://minecookies.org/cookiehandtering) og undlade videre brug af websitet.

Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning på: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Hvis du sletter eller blokerer cookies, kan du risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, som du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

 

dvendige cookies

Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom

side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden.

Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse

cookies.

Nødvendige cookies slettes automatisk, når du lukker din browser.

 

Statistik cookies

Vi bruger Google Analytics cookies til indsamling af besøgsstatistik. Disse cookies indsamler informationer om din brug af websitet, herunder din IP-adresse, geografiske placering samt hvilke sider du klikker på.

Google Analytics cookies slettes efter 2 år.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics med Google Analytics Opt-out Browser Add-on: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

 

 

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du:

  • Sender en email til os.

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles: Navn, telefonnummer, e-mail og adresse.

Som nævnt under Statistik cookies bruger vi Google Analytics til at indsamle og behandle følgende oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, din IP-adresse, geografiske placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

 

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at booke en tid hos os. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

 

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: [  info@rokketand.dk  ]. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet: www.datatilsynet.dk/

 

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Tømmergårdens Tandlæger

Stationsvej 1

6880 Tarm

Telefon: 97 37 15 15

Email: info@rokketand.dk

Seneste nyheder

Intensiv efteruddannelse i parodontose til glæde for vore patienter

TILLYKKE  Mette Tronborg har bestået et 12 måneders intensivt efteruddannelsesforløb i teori og praksis inden for parodontologien

Læs mere

Frit tandlægevalg for børn 0-18 år

Det er egentlig ikke nogen nyhed for det har været sådan i flere år. Når man fylder 16 år, kan man frit vælge tandlæge og uanset om den unge mellem 16 og 18 år vælger børnetandplejen eller en privat praktiserende tandlæge, er det gratis at gå til tan…

Læs mere

Mette Tronborg skal på barsel

Mette Tronborg skal på barsel fra fredag 9. november 2018 - ca 7 måneder frem . I barselsperioden -hvor Mette ikke er på klinikken vil patienter blive indkaldt til de aftalte undersøgelser hos           Tandlæge Steen Rosby eller Tandplejer Zymrije B…

Læs mere