Specialtandlæge i kirurgi Mette Marcussen kommer til Tømmergårdens Tandlæger

Specialtandlæge i kirurgi Mette Markussen kommer til Tømmergårdens Tandlæger.

Mette udfører operationer, som vi normalt ville henvise, hvilket betyder patienter slipper for at køre langt.

Vi byder Mette velkommen som den første specialtandlæge i kirurgi i Ringkøbing - Skjern kommune og glæder os til et samarbejde på et højt fagligt niveau.

Ring for yderligere information.

Videreuddannelsen til specialtandlæge i tand-, mund- og kæbekirurgi tager fem år. Ca. to nye tandlæger færdiggør den femårige specialistuddannelse om året i Danmark.

Næsten alle specialtandlæger i tand-, mund- og kæbe-kirurgi ansættes efter afsluttet videreuddannelse på hospitalernes og tandlægeskolernes kæbekirurgiske afdelinger-nogle få arbejder -som Mette - i privat praksis.

Januar 2018 forsvarede Mette Markussen sin Ph.D  " Mundbetændelse efter kemoterapi-behandling"

7 års forskning blev afsluttet og vi ønsker Mette tillykke med sin Doktorgrad.

Seneste nyheder

Lukket i Kristi himmelfartsferien

Klinikken holder lukket i Kristi himmelfartsferien (21.-24. maj) og åbner igen mandag d. 25. maj kl. 7.30.  For akutte behandlinger i ferien kontakt tandlægevagten i Region Midtjylland på telefon 40 51 51 62. Telefontid: kl. 10.00-11.00 og 12.00-13.0…

Læs mere

Frit tandlægevalg for børn 0-18 år

Det er egentlig ikke nogen nyhed, for det har været sådan i flere år. Når man fylder 16 år, kan man frit vælge tandlæge. Uanset om den unge mellem 16 og 18 år vælger børnetandplejen eller en privat praktiserende tandlæge, er det gratis at gå til tand…

Læs mere