Tandblegning


Tændernes farve ændrer sig med tiden. Derfor ser man ofte, at ældre mennesker har mørkere tænder end unge mennesker. Misfarvningen kommer pga. den mad og de drikkevarer, vi indtager, og hvis du er ryger, er tobak naturligvis også en stor synder.

Misfarvning af en tand, kan også komme efter en rodbehandling og betegnes som en indre misfarvning i modsætning til en ydre misfarvning, som skyldes farvede aflejringer som følge af mad og drikkevarer.

Misfarvning af tænder kan være et stort problem for mange. De ønsker at undgå at vise deres tænder, når de er sammen med andre, og derfor ser vi flere og flere, der får gjort noget ved misfarvningen. For der kan gøres noget ved det. Det er muligt at få hvide tænder igen. Man kan få foretaget en tandblegning.

Ved indre misfarvning efter en rodbehandling kan der lægges blegepulver ind i tanden, hvor nerven var. Dermed kommer tandblegningen indefra. Ved ydre misfarvning bleges tænderne med blegegel. Vi rådgiver dig om, hvordan du skal gøre, og du kan købe blegegel og få fremstillet skinnerne, der passer til din mund.