Frit tandlægevalg for børn 0-18 år

Det er egentlig ikke nogen nyhed, for det har været sådan i flere år. Når man fylder 16 år, kan man frit vælge tandlæge. Uanset om den unge mellem 16 og 18 år vælger børnetandplejen eller en privat praktiserende tandlæge, er det gratis at gå til tandlæge, indtil man fylder 18 år.

Er du medlem af Danmark, er der 100% tilskud til tandeftersyn og tandrensning, når du er 18 - 25 år. 

0-16 årige, som ønsker at gå til tandlæge hos Tømmergårdens Tandlæger, skal selv betale 35 % - kommunen betaler de resterende 65 %.

Seneste nyheder

Julepyntet klinik

Vores kreative kollega Elsebeth Jensen har julepyntet på klinikken.  Det er blevet så flot og man kan da kun komme i julestemning med så meget pynt! Tak til Elsebeth.

Læs mere

Tak for jeres tålmodighed

Tak til vores patienter, gamle som nye, for jeres tålmodighed, mens vi udvider her hos Tømmergårdens Tandlæger. Vi er i øjeblikket i gang med at udvide klinikken med yderligere 2 behandlerrum. Samtidigt har vi i september budt velkommen til klinikass…

Læs mere

Tømmergårdens Tandlæger udvider

Som mange af vores patienter har bemærket, er vi i gang med at udvide på Tømmergården. Dygtige lokale håndværkere er i fuld gang med at bygge 2 nye klinikker. Således kan vi ved udgangen af 2021 byde velkommen på i alt 7 klinikker. Vi glæder os til a…

Læs mere