Om os


Tandlæge Helle Kelså

57 år og er født og opvokset i Tarm – som datter af tandlæge Ove Kelså, der i mange år drev sin klinik 200 meter fra Tømmergårdens Tandlæger. Efter tandlægestudier i København valgte Helle Kelså i 1987 at komme tilbage til Vestjylland for at overtage faderens klinik. Og for at blive en del af Tømmergårdens Tandlæger. Hun kender sit lokalområde. Og hun kender sine patienter – og deres børn. Hun er gift med en tandlæge. Og så har hun i øvrigt to døtre, der også har valgt faget. Så hvem ved, måske får Tarm en tredje tandlægegeneration en solskinsdag?

 

Tandlæge Mette Tronborg

30 år og født og opvokset i Hoven – lidt uden for Tarm. Efter at have færdiggjort tandlægeuddannelsen i Aarhus i 2015 flyttede Mette  med sin kæreste tilbage og er blevet en del af Tømmergårdens Tandlæger. Og en del af lokalsamfundet igen.

For Helle og Mette Tronborg er det afgørende, at patienten altid er knyttet til den tandlæge, vedkommende har valgt. For at sikre kontinuitet og tillid til hinanden. Imellem konsultationer hos tandlægen laver tandplejeren kontroller og behandlinger af parodontose.